Segueix-nos a les xarxes socials:

Ciutadans augura que Mas acabarà com Pujol i l'insta a assumir responsabilitats

?El portaveu del partit al Parlament català assegura que seria lògic que s'acabi produint la imputació de l'exconseller de Justícia Germà Gordó

El portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, va augurar que Artur Mas acabarà com Jordi Pujol, que va renunciar al seu títol de president honorari de la Generalitat i a l'oficina d'expresident, i li va demanar que assumeixi «responsabilitats polítiques» pels casos Palau i 3%.

El portaveu de Ciutadans va destacar que Mas ha de «respondre políticament» per les declaracions dels testimonis del cas Palau que «acusen directament CDC de beneficiar-se del 3 o del 4% de comissions per obres públiques», finançament irregular que, segons el seu parer, també s'està fent evident en el cas 3% que s'instrueix al Vendrell.

«CDC ha estat substituïda pel PDeCAT. Hi ha un nexe d'unió que és la presidència d'Artur Mas i ha d'assumir les responsabilitats polítiques que es deriven», va assenyalar Carrizosa, que veu lògic que s'acabi produint també la imputació de l'exconseller de Justícia i exsecretari del Govern Germà Gordó.

Segons la seva opinió, les declaracions de Fèlix Millet i Jordi Montull en el cas Palau demostren a més que «no es tracta d'una conspiració contra Catalunya perquè són la seva pròpia gent la que involucra Mas i Gordó».

Carrizosa va fer referència també al judici que comença avui a l'Audiència Nacional pel cas Pretòria, i va assenyalar que «ja vam explicar que aquest seria un any molt calent judicialment per a CDC».

Prem per veure més contingut per a tu