Segueix-nos a les xarxes socials:

«Els guàrdies civils que em van portar a Madrid veien molt bé el referèndum»

Joan Coma ha esmorzat truita després que el jutge l'interrogués sobre el significat de "per fer la truita s'han de trencar els ous"

«Els guàrdies civils que em van portar a Madrid veien molt bé el referèndum»efe

El regidor de la CUP de VicJoan Coma ha detallat aquest dijous, en declaracions a RAC1, que els guàrdies civils que el van portar a Madrid "veien molt bé el referèndum".

L'edil ha explicat a aquesta emissora alguns detalls de la detenció per part dels Mossos d'Esquadra i del seu trasllat, per part de la Guàrdia Civil, a Madrid per declarar a l'Audiència Nacional, acusat d'incitar a la sedició. Coma ha assegurat que no va pactar la detenció amb la policia catalana i ha afirmat que "el jutge, amb les seves preguntes, volia que argumentés a favor de la violència".

Després que el jutge l'interrogués sobre el significat de "per fer la truita s'han de trencar els ous", aquest matí el regidor ha esmorzat truita i ho ha explicat a través d'una piulada acompanyada amb una fotografia. "No me n'he sabut (ni volgut) estar. Bon dia, i bon esmorzar", ha tuitejat.

Joan Coma ha detallat que quan va sentir les preguntes del fiscal sobre les truites i els ous "no sabia com reaccionar" tot i que "anava bastant preparat". "No m'ho creia", ha dit Coma.

El regidor de la CUP ha explicat que aquest dijous ha de lliurar el passaport. A més, Coma ha considerat que "està a les seves mans seguir fent el ridícul i despullant l'Estat o que algú els posi seny i vegin que això només reforça l'altra banda".

Text

Prem per veure més contingut per a tu