Segueix-nos a les xarxes socials:

L'excap de CatDem Agustí Colomines dirigirà l'Escola d'Administració Pública

Doctorat en Història, va dirigir la fundació vinculada a Convergència que va estar en el punt de mira per les donacions econòmiques d'empreses

L'excap de CatDem Agustí Colomines dirigirà l'Escola d'Administració Públicadiari de girona

El Govern va nomenar l'exdirector de la Fundació Catalanista i Demòcrata i actual CatDem (2007-2013) Agustí Colomines director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya. Nascut a Barcelona el 1957, Colomines és llicenciat en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i doctorat en Història Contemporània pel mateix centre.

Entre d'altres responsabilitats, ha dirigit el Centre Unesco de Catalunya (2004-2007).

També ha estat director acadèmic de l'Àrea d'Estudis Nacionals i Identitaris de l'Institut Internacional de Postgrau de la Universitat Oberta de Catalunya (2008-2011) i director dels Estudis d'Arts i Humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya (2010-2011). L'any 2007 es va fer càrrec de la fundació que ara s'anomena CatDem, vinculada a Convergència Democràtica i en el punt de mira de la justícia per rebre suposadament donacions econòmiques per part d'empreses.

Entre d'altres nomenaments del Govern, hi ha el de l'expresident de la JNC i el fins ara director Consell Català de l'Esport, Gerard Figueras, nou secretari general de l'Esport. D'altra banda, el Consell Executiu també va aprovar el nomenament de l'exdiputada d'ERC Marta Vilalta com a nova directora general de Joventut, i de l'exdiputada d'Unió i actual membre de Demòcrates de Catalunya Mercè Jou com a secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya, depenent del Departament d'Empresa i Coneixement. Altres nomenaments són els d'Antoni Reig com a nou director del Consell Català de l'Esport.

Prem per veure més contingut per a tu