Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Mossos denuncien dinou establiments per vendes il·legals de loteria

Els Mossos d'Esquadra van efectuar dimarts passat una intervenció en matèria de joc il·legal en dinou establiments ubicats en diferents municipis de Barcelona i el seu àmbit metropolità.

Els establiments, d'una mateixa societat, tenien llicència per a la compravenda d'or, enviament de diners a l'estranger i recàrrega de telèfons mòbils però s'hi comercialitzava loteria i apostes esportives amb origen a la República Dominicana sense el permís necessari, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

L'operatiu va concloure amb la intervenció de material d'apostes i 2.330 euros en efectiu relacionats amb aquestes activitats il·legals.

El dia 17 a la tarda es van registrar 19 establiments ubicats a Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Granollers i també Sabadell. L'operatiu el van dur a terme un total de 38 agents, a requeriment de la Direcció General de Tributs i Joc del Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat.

El dispositiu va acabar amb l'aixecament de 19 actes administratives i la intervenció de material i diners relacionats amb la pràctica del joc il·legal d'aquests locals del municipi de Barcelona.

Prem per veure més contingut per a tu