Segueix-nos a les xarxes socials:

Colau retira de l'ordre del dia els pressupostos de l'Ajuntament de Barcelona

El tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, justifica la mesura al·legant raons «d'oportunitat política»

L'equip de govern de Barcelona en Comú va retirar de l'ordre del dia de la Comissió d'Economia el pressupost de l'Ajuntament de Barcelona, que avui calia sotmetre a aprovació inicial.

Els grups de CiU, ERC i el PP van expressar la seva protesta per haver-se assabentat de la retirada mitjançant un tuit que ha fet la presidenta la comissió, Carina Mejías C's abans de comunicar-ho als membres de la citada comissió. El tuit que va publicar la presidenta del grup municipal de C's Carina Mejias diu: «El govern municipal d'Ada Colau retira el pressupost municipal per falta de suports. De derrota en derrota. #Colaustyle». CiU i PP també van demanar explicacions al primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, sobre els motius pels quals es va retirar el pressupost i com i quan se n'ha informat l'oposició.

Pisarello va explicar que han informat de la retirada a secretaria i va indicar que van retirar els pressupostos «per raons d'oportunitat política». Els punts de l'ordre del dia de les comissions i plens que presenta el govern municipal poden retirar-se abans o durant el debat.

Per altra banda, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, tancarà la llista d'En Comú Podem a la demarcació de Barcelona en les properes eleccions espanyoles. Colau ha acceptat l'oferiment de la coordinadora de Barcelona En Comú i ocuparà aquest lloc simbòlic per demostrar la seva implicació amb el projecte.

Prem per veure més contingut per a tu