Segueix-nos a les xarxes socials:

Les fotos simpàtiques que il·lustren la Via Lliure 2015

Fem un recull d'algunes de les imatges que ha deixat la manifestació d'aquest 11 de setembre

La Via Lliure ha deixat multitut d'imatges per al record. D'entre totes, n'hem fet una selecció de deu per il·lustrar allò que s'ha viscut a l'avinguda Meridiana de Barcelona aquest 11 de setembre del 2015.

Foto: EFE/Andreu Dalmau

El cap de llista de Junts pel Sí intercanvia opinions amb Lluís Llach (el número 1 de la llista per Girona), mentre que Jordi Sánchez, president de l'ACN, canta el Segadors.

Fotos: ACN/Josep Moliner

Per ajudar a combatre el sol i la calor, alguns dels participants han trobat un segon ús al punter repartit pels organitzadors.

Foto: Andreu Dalmau/EFE.

Les periodistes Pilar Rahola i Karmele Marchante són dos dels rostres que acostumen a defensar l'independentisme a les televisions estatals, una en espais de debat i l'altra, Marchante, en programes del cor. Aquesta Diada eren a la Via compartint espai.

Foto: Josep Molina/ACN

Un dels participants simula aparèixer en un document d'identitat d'una hipotètica república catalana.

Foto: Maria Fernández/ANC

Hi ha qui té l'oportunitat de veure i participar a la Via Lliure des del balcó. Des del carrer o des de la distància, l'important és que la samarreta blanca i el punter no ha faltat.

Foto: Pol Solà/ACN

El punter l'han portat durant els 5.2 km de la Meridiana diferents esportistes. Entre aquests hi havia una cara coneguda, la del periodista Arcadi Alibés.

Foto: Mar Martí/ACN

Dues noies avancen pel mig de la Via Lliure vestides amb estelades i en patins.

Prem per veure més contingut per a tu