Segueix-nos a les xarxes socials:

Retallades

El Govern xifra en el 0,3% el seguiment de la vaga sanitària

Segons el sindicat CGT, l'aturada que ha convocat aquest divendres ha tingut una incidència del 35%

La vaga convocada pel sindicat Confederació General del Treball (CGT) ha tingut una incidència del 0,3%, segons el Departament de Salut, mentre que el sindicat assegura que el seguiment ha estat del 35%. L'orde de serveis mínims garanteix el funcionament normal dels serveis d'urgències a l'atenció primària, als centres extrahospitalaris i als hospitals, així com al transport sanitari urgent. Alhora, també queden garantits els tractaments de radioteràpia i quimioteràpia i l'activitat quirúrgica inajornable. Pel que fa a l'atenció no urgent o ajornable, l'activitat sanitària que es pot veure afectada per la vaga inclou les visites als metges de família o especialistes i les operacions no urgents.

Tot i així, els professionals sanitaris i els equips directius dels centres estan fent el possible per minimitzar l'impacte.

El Departament de Salut, que ha manifestat el seu respecte pel dret de vaga dels treballadors, recomana als ciutadans que tinguin alguna activitat sanitària programada per a aquest divendres que truquin al seu centre per comprovar si la visita s'ha reprogramat.

Prem per veure més contingut per a tu