Segueix-nos a les xarxes socials:

Dos agents de la Policia de Blanes.AJ. BLANES

Apunyala un empleat d'una botiga de telefonia de Blanes i fan ús de la tàser per reduir-lo i l'arresten

La Policia Local de Blanes arresta l'autor que va clavar cinc punyalades al dependent

La Policia Local de Blanes ha detingut un home que va agredir apunyalar un empleat d'una botiga de telefonia. L'arrestat és un home de 44 anys i veí de la ciutat i es va resistir activament i amb violència a la seva detenció. De fet, van haver de fer ús de la pistola elèctrica tàser per reduir-lo.

Els fets van succeir aquest dimecres al migdia en una botiga ubicada al carrer Muralla, a tocar de la rambla de Joaquim Ruyra. Poc després de les dotze, un home es va presentar a la botiga i va demanar un duplicat de la targeta SIM. Però li van dir el procediment que havia de seguir i la resposta no va agradar massa al client.

Va exhibir el punyal i va amenaçar els dependents -un home i una dona-. El client es va dirigir cap al dependent i li va propinar cinc punxades amb l'arma blanca: a la zona de les costelles, a la mà i al cul. Sortosament, van ser de poca profunditat.

Arran dels fets, van activar la Policia Local de Blanes, però quan la patrulla hi va arribar, l'agressor ja havia fugit. A banda, a la zona també s'hi va dirigir el SEM que va atendre el ferit i el va evacuar a l'hospital comarcal, on va ser tractat de les ferides. La víctima té 32 anys.

Violent

D'altra banda, la Policia Local després que li donessin una descripció de l'atacant va anar a buscar-lo. Van perseguir-lo carrer amunt i finalment, el van interceptar. L'home es va posar violent i van requerir-se més policies a la zona per reduir-lo. Fins i tot, degut al seu estat d'exaltació, un dels policies va haver de fer ús de la pistola elèctrica tàser. Va acabar detingut i posteriorment, arran del seu estat d'exaltació, també el van evacuar a l'hospital comarcal. Un policia va acabar lesionat.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.