Segueix-nos a les xarxes socials:

Un agent de la Guàrdia CivilGuàrdia Civil

La Jonquera

Persecució des del Pertús fins a Figueres d’un cotxe que s’havia saltat un control

El vehicle fugit circula de forma temerària i Guàrdia Civil i Mossos detenen els ocupants que deixen dos agents ferits

Un cotxe es va saltar aquest dilluns un control policial que la Guàrdia Civil de la Jonquera tenia muntat a la Nacional II, al seu pas per Pertús. Els agents van protagonitzar una persecució a la qual s’hi van unir efectius dels Mossos de Trànsit i finalment, van poder interceptar i detenir els dos ocupants del vehicle.

Es tracta de dos homes, de 28 i 32 anys i de nacionalitat algerina. Van quedar arrestats com a presumptes autors de diversos delictes: un contra la seguretat del trànsit per conducció temerària, un de desobediència i l’altre, d’atemptat contra els agents de l’autoritat. Dos dels agents partícips de l’actuació van acabar ferits, perquè ambdós homes es van resistir a la detenció.

El cas es remunta pels volts de dos quarts de nou del vespre quan la Guàrdia Civil de la Jonquera tenia el control muntat a la frontera, un vehicle en veure’ls va fer mitja volta i va fugir en direcció Figueres. Els agents van demanar suport als Mossos i els van poder interceptar, després de més de 20 quilòmetres de persecució. El conductor del vehicle fugit va estar circulant de forma temerària i posant en perill a la resta d’usuaris. Finalment, van interceptar el vehicle a Figueres i els dos ocupants van fugir corrents però els van localitzar. Van acabar arrestats i durant l’escorcoll no els van trobar droga ni cap altra irregularitat.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.