Segueix-nos a les xarxes socials:

Lluís Fernández amb una llagosta del cap de CreusEmporda.info

Llançà

El Restaurant Els Pescadors de Llançà repeteix entre els millors d’Europa

El restaurant de Llançà figura entre els 150 millors establiments de la reconeguda llista d’«Opinated About Dining», de referència en el sector

El restaurant Els Pescadors de Llançà torna a figurar entre els restaurants més valorats d’Europa per part d’Opinated About Dining (OAD). Aquest és l’únic sistema de classificació de restaurants elaborat a partir de les ressenyes i opinions fetes per més de 6.000 comensals experimentats registrats a aquest web dirigit pel novaiorquès Steve Plotnicki.

Entre les diferents categories de les llistes OAD, destaca el Top 150+ European Restaurants, on el restaurant Els Pescadors, liderat pel xef Lluís Fernández Punset i el seu equip de cuina, apareix en la 117a posició. A la llista també hi són els establiments gironins El Celler de Can Roca (26è) i Ca l’Enric (39è). El restaurant altempordanès es manté com a un dels indiscutibles d’aquesta guia gastronòmica després de repetir presència els darrers anys de manera consecutiva.

Fundat l’any 1978 pels pares de l’actual xef i la cap de sala, la seva germana Maria Àngels, Els Pescadors de Llançà és un restaurant familiar de cuina marina que combina tradició, tècnica i una selecció acurada dels millors productes de cada temporada. Des de fa uns anys el restaurant s’ha especialitzat en elaboracions fetes amb Llagosta del Cap de Creus, un producte autòcton i selecte que només es pot degustar uns mesos l’any. El restaurant, compromès sempre amb el territori i la seva història, és membre del col·lectiu gastronòmic La Cuina del Vent, en la seva defensa i aposta pel producte, la qualitat, la proximitat i la sostenibilitat com a filosofia de cuina.

«Estar en aquesta llista ens fa molta il·lusió i més perquè hi som de manera reiterada. Sempre procurem fer les coses bé, de manera honesta i seguint els paràmetres de la nostra cuina», explica Lluís Fernández.

El restaurant llançanenc participa aquests dies, fins al 18 de juliol, a la campanya l’Escamarlà solidari dedicada la lluita contra l’esclerosi múltiple.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.