Segueix-nos a les xarxes socials:

Cadaqués

Kadakaisi, el Cadaqués xinès, arriba al cinema

El figuerenc Lluís Galter estrena 'La substància' al Festival de Sevilla, que el 22 de novembre es podrà veure al Truffaut

L'any 2010, una delegació de l'empresa xinesa Merchants Group es va presentar a Cadaqués, amb l'objectiu de prendre notes per construir, en un futur no gaire llunyà, una rèplica de la icònica població a la Xina.

Sis anys més tard, Tingting, una jove emprenedora que viu a la ciutat de Xiamen i que ha adquirit un pis a Kadakaisi, la rèplica xinesa del poble de Cadaqués, decideix passar un cap de setmana al seu nou apartament per desconnectar del seu dia a dia en una ciutat en constant ebullició.

Aquest és l'inici de 'La Substància', un documental que navega entre l'original i la rèplica, la realitat i el somni, el temps i la memòria, a través dels paisatges de Cadaqués, Kadakaisi, Xiamen i el Cap de Creus.

La pel·lícula és un projecte del director figuerenc Lluís Galter, que anteriorment havia dirigit 'Caracremada' (que retrata la intensa vida del maquis català Ramon Vila i Capdevila) i 'H' (curtmetratge sobre una espia en un episodi clau de la resistència catalana durant el setge borbònic de 1714).

'La substància' s'ha estrenat aquesta setmana al Festival de Sevilla i el 22 de novembre es podrà veure al Cinema Truffaut de Girona.

Prem per veure més contingut per a tu