Segueix-nos a les xarxes socials:

Novetat

'Ocho apellidos catalanes', millor estrena espanyola de l'any

La seqüela aconsegueix 680.000 espectadors en només dos dies

'Ocho apellidos catalanes', millor estrena espanyola de l'anyACN

La comèdia 'Ocho apellidos catalanes' dirigida per Emilio Martínez-Lázaro, la segona part de l'exitosa 'Ocho apellidos vascos', ha batut rècords aquest cap de setmana. La seqüela, que va arribar divendres als cinemes, ha aconseguit en només dos dies convertir-se en la millor estrena espanyola de l'any. Entre divendres i dissabte l'han vista 680.000 espectadors i el divendres va aconseguir el 75% de la taquilla, segons dades que ha fet públiques a través del seu Twitter de la consultora de recaptació Rentrak.

Per la seva banda, el director de màrqueting de Cinesa, Raúl Cabrera, ha assegurat, a través d'un comunicat, que "s'estima que aquest cap de setmana l'assistència arribarà a 1.200.000 espectadors". "Aquests resultats compleixen les expectatives del sector i posicionen el film com la millor estrena espanyola des de 'Lo impossible' el 2012", ha detallat Cabrera.

Amb la voluntat de celebrar l'arribada a la pantalla gran d'una de les pel·lícules més esperades de l'any, els Minyons de Santa Cristina han actuat aquest diumenge a la tarda a la plaça de davant del Cinesa Diagonal, on han aconseguit carregar i descarregar diversos pilars.

La consultora Rentrak ha detallat a Twitter que la cinta ja està en el top mundial de pel·lícules més taquilleres.

Prem per veure més contingut per a tu