Segueix-nos a les xarxes socials:

Inspirada en personatges reals

'Nadie quiere la noche' d'Isabel Coixet s'estrenarà el 27 de novembre

La pel·lícula, que va inaugurar la darrera edició de la Berlinale, està protagonitzada per Juliette Binoche, Rinko Kikuchi i Gabriel Byrne

'Nadie quiere la noche' d'Isabel Coixet s'estrenarà el 27 de novembreEMPORDA.INFO

La pel·lícula 'Nadie quiere la noche' de la directora catalana Isabel Coixet s'estrenarà el pròxim 27 de novembre. Protagonitzada per la guanyadora de l'Oscar a millor actriu per 'El paciente inglés' Julietee Binoche, la nominada a l'Oscar a millor actriu de repartiment per 'Babel' Rinko Kikuchi i Gabriel Byrne, 'Nadie quiere la noche' va inaugurar la darrera edició de la Berlinale i ara arriba a les pantalles. La pel·lícula, una coproducció espanyola, francesa i búlgara i que compta amb el guió original de Miguel Barros, narra la història d'una dona, Josephine Peary, que es vol trobar amb el seu marit, l'explorador Robert Peary, i compartir amb ell l'instant de glòria de descobrir el Pol Nord.

La pel·lícula narra el viatge temerari i èpic d'aquesta dona pels llocs del món més inhòspits, les seves aventures i la seva trobada amb una dona inuit, Allaka, que va a canviar les seves rígides idees sobre el món i la seva vida per sempre . És una història d'aventures, de descobriment , de dolor, de supervivència i , per sobre de tot, una història d'amor.

'Nadie quiere la noche' està inspirada en personatges reals i s'ha rodat a Finse i al seu entorn (Noruega), Sofia (Bulgària) i a Tenerife.

Prem per veure més contingut per a tu