Segueix-nos a les xarxes socials:

Aquest dimecres

Isona Passola presenta a Roses el film documental 'L'endemà'

El film, del gènere documental, parla de com serà una Catalunya independent

Isona Passola presenta a Roses el film documental 'L'endemà'EMPORDA.INFO

El Teatre Municipal de Roses oferirà el proper dimecres 17 de desembre (20 h), la projecció del film 'L'endemà', de la directora de cinema i presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català Isona Passola, qui serà present a l'acte. El film, del gènere documental, parla de com serà una Catalunya independent i vol aclarir els nombrosos dubtes dels indecisos en el procés independentista català.

Quatre joves participen en un càsting i comencen a parlar entre ells sobre els temes que els preocupen. Aquest fil argumental serveix per analitzar la realitat de la societat catalana actual i els seus anhels, tot intercalant-hi opinions d´experts. Segons la seva directora, la pel·lícula vol donar arguments clars, sòlids, fiables i contrastats, amb dades objectivables, per boca de les figures nacionals i internacionals més informades, a través del mitjà cinematogràfic.

Passola ha treballat en el guió amb David Cirici i Lluís Reales i la banda sonora és d'Albert Guinovart. El film està produït per Massa d'Or Produccions amb el suport TVC. El projecte ha estat possible gràcies a la implicació de més de 8.100 mecenes de tots els indrets del país que, a partir de petites aportacions, han finançat la pel·lícula. De fet, 'L'endemà' s´ha convertit en la campanya de crowdfunding més exitosa a Europa: ha recollit més de 300.000 euros.

Prem per veure més contingut per a tu