Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

Roses participa en la iniciativa mundial Clean4change amb una recollida de residus el 18 de setembre

La iniciativa reuneix voluntaris de tot el món per tal de recollir brossa dels espais de lleure, la muntanya i el mar

Roses participa en la iniciativa mundial Clean4change amb una recollida de residus el 18 de setembreTravelarium

Aquest diumenge 18 de setembre tindrà lloc a Roses la jornada Clean4change 2022, consistent en una recollida de residus oberta a totes les persones que vulguin participar en aquest esdeveniment que se celebra a nivell mundial. L’activitat està organitzada per Tomra, empresa multinacional del sector del reciclatge amb seu a Roses, i compta amb la col·laboració de Roses ZeroPlàstics, Cabirols, Club Atletisme de Roses i Port de Roses.

La iniciativa Cleanchange uneix voluntaris de tot el món per tal de recollir brossa dels espais de lleure, la muntanya i el mar, i fer un pas cap a un planeta més net i sostenible. Les persones interessades a participar cal que s’inscriguin prèviament a través del codi QR que apareix al cartell de l’activitat. Diumenge 18, la jornada s’iniciarà a les 9 h i el punt de trobada assignat és l’estació de Sarfa. L’Ajuntament de Roses posarà a disposició el material de recollida i de protecció i l’empresa Tomra oferirà un obsequi a tots els participants i un petit esmorzar en finalitzar.

Amb l’objectiu de mobilitzar la consciència col·lectiva sobre la necessitat de prendre mesures i emprendre accions contra el mal mediambiental, Tomra organitza també, juntament amb les escoles i instituts de Roses, una setmana de recollida de residus que tindrà lloc del 19 al 23 de setembre. D’aquesta manera, les diferents classes, liderades pels seus tutors i tutores, faran passejos per la natura prop del seu centre d’estudis per recollir els residus que trobin.

Prem per veure més contingut per a tu