Segueix-nos a les xarxes socials:

Taravaus

Una visita teatralitzada permet descobrir el nucli de Taravaus d'una manera diferent

L'acte, que es fa aquest dissabte a la tarda, forma part de la programació de la festa major de Sant Martí

Una visita teatralitzada permet descobrir el nucli de Taravaus d'una manera diferentALBERT ESTEVES

Els veïns de Taravaus celebren la festa major, la festa de Sant Martí, aquest cap de setmana. Ho fan amb un programa molt intens on s’ha donat cabuda a activitats molt variades pensant en un públic d’edats diverses. Entre les propostes cal destacar una visita teatralitzada una mica diferent que serveix per aproximar-se a la història «mai explicada» sobre Taravaus, aquest nucli veïnal de Vilanant. L'han anomenat 'Taravald, Taravaldi, Taravaus' i inclou diferents sorpreses i una castanyada popular. L’acte, que comença a les 5 de la tarda, la fa l’empresa Terramar.

Les activitats festives comencen el mateix dissabte, però, unes hores abans amb un dinar musical amb Hob’s Duo. L’endemà diumenge, la festa segueix amb el tradicional ofici solemne a l’església i, entre les 12 i les 2 del migdia els infants poden gaudir amb inflables i jocs gegants a la plaça de l’Era. La festa inclou, de nou, una nova trobada gastronòmica, en aquest cas una arrossada popular al Mas Sabater. Per assistir, però, cal pagar prèviament el tiquet que són 11 euros els adults i 9 els infants, amb un menú adaptat per ells.

La festa, organitzada per l’Ajuntament de Vilanant i Taravaus, es clou a dos quarts de cinc de la tarda amb una sessió de màgia, al mateix Mas Sabater, a càrrec del Mag Raul.

El mag Raül clou la festa de Taravaus

Prem per veure més contingut per a tu