Segueix-nos a les xarxes socials:

Brava Tast reuneix nou restauradors en el 50 aniversari d'Empuriabrava

Aquest cap de setmana, es pot gaudir d'un tast de cuines de tot el món a l'envelat de la plaça de les Palmeres

Brava Tast reuneix nou restauradors en el 50 aniversari d'EmpuriabravaAC

La primera edició del Brava Tast se celebra aquest cap de setmana, des de divendres fins ­diumenge, a l´envelat de la plaça de les Palmeres d´Empuriabrava, com una de les activitats gastronòmiques del 50è aniversari de la marina residencial de Castelló d´Empúries. Es tracta d´un tast de cuines del món a través de la mirada d´uns nou restauradors d´Empuriabrava. El Brava Tast es complementarà amb un mercat de productes locals i altres activitats.

Empuriabrava, com a marina internacional i multicultural que és, ha volgut organitzar una jornada gastronòmica de cuines del món commemorativa del 50è aniversari, oberta a tothom. Durant tres dies es podran degustar diferents plats a l´envelat de la plaça de les Palmeres del Club Nàutic. També es realitzaran tallers de tast de còctels i productes culinaris. Les jornades estaran amenitzades amb música en viu.

"El Brava Tast és una jornada per descobrir els plats del món a través dels restauradors d´Empuriabrava a preus populars i un ambient agradable que fa que la jornada sigui una experiència gastronòmica única", expliquen els organitzadors. Divendres, la mostra estarà oberta de les sis de la tarda a les onze de la nit; dissabte, de dotze del migdia a onze de la nit; i diumenge, de dotze del migdia a sis de la tarda.

Prem per veure més contingut per a tu