Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Els millors comediants del moment inauguren el Festival Còmic de Figueres

The Umbilical Brothers, Yolanda Ramos, Guillem Albà, Mali Vanili, Àngel Amieva, Xuriguera i Faixedas actuen a la gran Gala de dijous al Jardí

Els millors comediants del moment inauguren el Festival Còmic de FigueresEMPORDA.INFO

El Festival Còmic de Figueres ha aconseguit fer del riure un art durant deu anys a la ciutat i commemora aquesta fita amb una programació d´alta volada que inclou vint-i-un espectacles i activitats, molts gratuïts i dirigits al gran públic, en onze espais diferents de la ciutat, des del 13 fins al 16 d´abril. Totes les propostes comparteixen la mateixa voluntat: despertar els somriures d´aquells que les gaudeixen, amb el mateix entusiasme del primer dia.

El Festival s´obre aquest dijous a les 21.00 hores amb la tradicional Gala Inaugural al Teatre El Jardí que és un tastet del que depara la cartellera i on es podrà veure en acció des dels estratosfèrics The Umbilical Brothers, que també actuaran divendres, la monologuista del moment, Yolanda Ramos; l´humorista Guillem Albà i l´orquestra Marabunta; Mali Vanili i el figuerenc Àngel Amieva. No faltaran tampoc els humoristes de capçalera Xuriguera i Faixedas.

Els caps de cartell d´aquesta edició tan especial són uns dels artistes de l´humor més reputats del món, The Umbilical Brothers. Ells actuaran divendres al Teatre El Jardí. Serà una de les propostes de pagament, com també, dissabte, l´espectacle Mal Martínez, Humor i hòsties de l´actor, director i ara també humorista Marc Martínez i Aga-Boom de Dimitri Bogatirev & Family, amb què es clourà diumenge el Festival.

El programa inclou molts espectacles gratuïts, a l´abast de tothom i repartits per diferents barris de la ciutat. Entre aquests darrers no faltarà el ja tradicional taller de risoteràpia i una sorprenent sessió de ioga del riure a l´antiga presó. Novament, el públic disposarà de l´Espai Citroën a la plaça Catalunya, sempre un pol d´atracció de públic amb ganes de gaudir del Festival. Aquí, es podrà gaudir del savoir faire de Leandre, ja ben conegut pel públic del Festival; Guillem Albà & La Marabunta i Marcel Tomàs.

Hi haurà altres espais a l´aire lliure i oberts al públic com la plaça Joan Tutau on actuarà divendres la Cia. La Mano Jueves; el barri de Sant Joan amb la Cia. BotProject dissabte; la cobla Contemporània, diumenge, a la Rambla i, finalment, la Cia El Negro y el Flaco a la plaça Jaume I del Rally Sud el darrer dia del Festival. A més, els dies 14, 15 i 16, a la Fundació Clerch i Nicolau, on cinc companyies -A Mossegades, Còmics Teatre, Ramon, La Senyoreta i Imprólogo- ocuparan tot l´espai proposant diferents escenes teatrals. Aquí es proposa taquilla inversa. També destaca dissabte la presentació del llibre, a El Jardí, Las Humoristas, i les projeccions de quatre divertides comèdies a La Cate amb Diòptria, que van arrencar dijous i que continuaran els dijous del mes d´abril.

Prem per veure més contingut per a tu