Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

La Dolça Tardor omple de primavera el Teatre El Jardí

La colla integrada per cinquanta persones estrena espectacle amb nous números de ball

La Dolça Tardor omple de primavera el Teatre El JardíDOLÇA TARDOR

La Colla Dolça Tardor de Figueres torna a pujar aquest diu­menge a les 6 de la tarda a l'escenari del Teatre El Jardí de Figueres per celebrar amb el seu públic l´arribada de la primavera. La formació, integrada per una cinquantena de persones sota el lideratge de Rosa M. Malé i la direcció artística de la seva filla Ita Custey, hi presenta nous números inspirats en pel·lícules emblemàtiques com 'Siete novias para siete hermanos', 'Chicago' o 'Grease'.

"Ja ha arribat la primavera i sortim amb el somriure de sempre", explica Malé entusiasmada davant la nova proposta que han anat confeccionant els darrers tres mesos amb molt d´esforç i voluntat. "L´espectacle de Nadal va ser un gran èxit i ara volem tornar a repetir", comenta Malé tot afegint que ompliran El Jardí amb l´esperit primaveral. Així, tot l´escenari s´omplirà de cortines de flors fetes manualment i dels somriures i professionalitat dels ballarins de la companyia.

Valors intergeneracionals

Aquest serà l´espectacle amb més membres de la Dolça Tardor en acció. Seran una cinquantena de persones que tenen entre 7 i 82 anys, quelcom que li dona a la companyia un valor intergeneracional. "Les llavors que he anat sembrant ara estan donant els seus fruits", diu Malé amb molta satisfacció. Tots ells donaran vida a números nous, d´estrena, inspirats en algunes pel·lícules emblemàtiques, i també en recuperaran d´altres que fa temps que no representen però que en tenien moltes ganes. En total seran vint-i-cinc números els inclosos en el programa. Els artistes, per recrear les històries, lluiran més de tres-cents vestits. Alguns dels números, a més, seran molt nombrosos i impactants com ara 'Siete novias para siete hermanos'.

La companyia figuerenca, vinculada al Casino Menestral Figuerenc, entitat a la qual agraeixen profundament el suport incondicional, inicià els assajos del nou muntatge després de Nadal i, els darrers dies, les trobades s´han intensificat per tenir-ho tot enllestit per aquest diumenge. "En aquest nou muntatge, es veurà gent nova, tot i que sentim molt haver dit que no a altres persones que volien ingressar, perquè ja estàvem a la meitat dels assajos", lamenta Malé que agraeix sincerament, a l´Ita Custey, el gran esforç per tirar endavant la proposta així com la creativitat de Dolors Viñolas amb els barrets i complements; l´art de cosir de Lídia Meler i Carme Casacuberta i el disseny de l´escenografia de Joan Pérez i Ita Custey.

Prem per veure més contingut per a tu