Segueix-nos a les xarxes socials:

Port de la Selva

El Passeig del Port de la Selva es consagra al món de l'espàrrec del bosc

Celebren la 9a Fira de l'Espàrrec servint tastets de productes de qualitat i programant múltiples tallers

El Passeig del Port de la Selva es consagra al món de l'espàrrec del boscFRANCESC AGUILERA

La Fira de l´Espàrrec del Port de la Selva omple aquest diumenge tot el passeig del Mil·lenari d´activitat. L´Ajuntament ha potenciat el format d´èxit iniciat l´any passat quan es van obrir les portes a artesans de fora del poble per impulsar la fira. Així, s´instal·len una setantena d´estands al llarg de tot el Passeig, just arran de mar. Un dels al·licients dels assistents a la Fira és la possibilitat de fer tastets elaborats amb productes de primera qualitat, molts d´ells amb espàrrecs de bosc. Els tiquets degustació es poden comprar a 3 euros al punt d´informació de la fira.

Quelcom que destaquen els organitzadors és la complicitat indispensable que tenen entre les associacions i entitats locals. Així, comerciants i restauradors del poble se sumen, un any més, amb les seves propostes i "deixen anar la seva creativitat" a l´hora d´oferir tastets o demostracions diverses. Aquell dia està previst que alguns d´ells, fins i tot, proposin tallers, la majoria d´ells gratuïts. En aquest sentit, hi haurà diversitat d´oferta com ara aprendre a fer ganxet, gravar boix o fer pàdel surf.

Teatre de carrer i animació

La Fira de l´Espàrrec també té altres punts d´interès. De bon matí, a 2/4 d´11, la companyia La Xarranca amenitza els carrers amb l´espectacle 'Channel 5tv'. A més, durant tot el dia, hi ha un parc d´inflables i, a partir de 2/4 de 5 de la tarda, una animació infantil. Per a aquells als qui agraden les tradicions també tindran el seu moment. A 2/4 de 6 de la tarda, els gegants del Port de la Selva acompanyats dels Grallers d´Espolla desfilen pels carrers del poble. Es preveu que surtin des del Canó i facin un dilatat passeig omplint de música i gresca tota la fira.

Prem per veure més contingut per a tu