Segueix-nos a les xarxes socials:

Fins al dia 13

Castelló es converteix en la meca de l'art amb artistes de tot el món

La Ruta de l'Art arrenca divendres amb la presència dels noranta artistes convidats

Castelló es converteix en la meca de l'art amb artistes de tot el mónEMPORDÀ.INFO

Fins al dia 12 d´octubre, els espais més emblemàtics de Castelló d´Empúries acolliran la vuitena Ruta de l´Art de Castelló d´Empúries, amb la participació de 92 artistes de diverses localitats de Catalunya, també de Galícia, Mallorca, Cantàbria i fins i tot des de Tailàndia arribaran les impressionants fotografies de Luna Lliro, que es podran visitar a la Capella del Convent Santa Clara, segons ha explicat la impulsora de la Ruta, l´artista castellonina Anna Maria Constanseu.

El degà de la universitat de Belles Arts de Barcelona Salvador García, farà la presentació de la Ruta a la Basílica Santa Maria de Castelló, divendres a la tarda. Una de les novetats d'enguany és que precisament la facultat de belles Arts de la Universitat de Barcelona col·labora amb una representació d´art emergent amb una selecció d´artistes que han finalitzat els seus estudis, participen a la Ruta, tot exposant la seva obra al Claustre Convent Santa Clara. El públic també podrà visitar les escultures de ferro geomètriques de Marc Estany, les fotografies de Quim Dasquens, les pintures a l´oli de Nito Da Vila o la curiosa pintura narrativa de Jordi Cerdà, entre les moltes propostes que converteixen Castelló en la meca de l'art durant uns dies.

La Ruta de l´Art presenta moltes més novetats, tenint en compte que el públic potencial de la Ruta és familiar, com ara les visites ­guiades (en francès, català i castellà) o la primera edició del concurs de dibuix RutaKids, pensat per a nens i nenes de 6 a 15 anys, amb l´objectiu que puguin desenvolupar la seva creativitat durant la Ruta. Per promocionar aquest esdeveniment a les xarxes, també s´ha organitzat el primer concurs d´Instagram. Finalment i per seguir engrescant tots els públics, a l´espai de la Sala Municipal, on s´ubica el Mercat d´Art, s´oferirà el nou espai ruTast on es podran assaborir diverses varietats de vins de l´Empordà.

Prem per veure més contingut per a tu