Segueix-nos a les xarxes socials:

Cap de setmana

El Far d'Empordà celebra la primera fira de l'ànec

L'organitza l'associació juvenil Atalaia formada per gent del poble

El Far d'Empordà celebra la primera fira de l'ànecEMPORDA.INFO

El Far d´Empordà ha afegit una nova fira a la comarca. Aquest diumenge se celebrarà la primera Fira de l´Ànec, organitzada per l´Associació Juvenil Atalaia i amb la col·laboració del Far actiu, l´AMPA de l´escola i l´Ajuntament del Far. De les deu del matí fins a les vuit del vespre, es podrà passejar pel carrer Les Moles de la urbanització, on hi haurà la fira d´artesania, alimentació i altres articles. A les dotze del migdia, hi haurà la presentació de la fira, al Centre Cívic i Social, amb una xerrada sobre l´ànec a l´Empordà, a càrrec de Josep Jofre (Can Ruet) i Gregori Solà (Coll Verd). En aquest mateix espai, entre la una del migdia i les tres de la tarda, es podran fer tastets i degustació de plats d´ànec.

A la tarda, hi haurà altres activitats, entre les quals un concurs de pescar ànecs i un altre d´Instagram, per escollir la millor foto de la fira. La fira ha servit per reflotar l´Associació Juvenil Atalaia, que feia molt de temps que estava inactiva. Ara ha tornat i és presidida per Laura Berja. L´objectiu de la Fira de l´Ànec, segons coincideixen a dir tant Berja com la regidora de Joventut, Carme Galvañ, és "donar a conèixer el poble".

El motiu d´aquesta fira és la vinculació que té el Far d´Empordà amb l´empresa Coll Verd, que va començar treballant en aquest municipi, tot i que més endavant va traslladar-se a Vilamalla.

Prem per veure més contingut per a tu