Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Escala

La Mod de l'Escala estrena el primer concurs gastronòmic

Dos veïns del poble van guanyar els primers premis gràcies a dues truites «immillorables»

La Mod de l'Escala estrena el primer concurs gastronòmicBASILI GIRONÈS

En Lluís i l'Aymuriya són dos veïns de l'Escala i ara també els guanyadors del segon concurs internacional de truites organitzat aquest diumenge passat per La Mod Jazz Restaurant de l'Escala. El premi, un circuit a l'spa d'aigües de l'Hostal Empúries amb sauna i massatge. La convocatòria, amb dinou aspirants, es repetirà cada primer diumenge de mes amb un nou concurs gastronòmic. El proper, també obert a tothom, es dedica a les croquetes.

No era la primera edició del concurs de truites. L'any passat ja s'estrenà la iniciativa amb molt bona acollida. «Vam rebre catorze truites, va ser tota una meravella», reconeixen els organitzadors. Aleshores el jurat van ser els mateixos concursants així que enguany volien impulsar quelcom més seriós obligant, fins i tot, a una inscripció, encara que fos el mateix dia. També es marcaven uns rituals a l'hora de fer entrega de la truita per tal de preservar l'anonimat davant el jurat, tres cuiners reputats del Mas Gusó, La Brasa i El Principal de Barcelona.

Totes les truites a concurs van ser degustades per tres cuiners molt reputats. Foto: Basili Gironés

La proposta cercava la truita més saborosa així com la més original. L'única condició era «fer servir entre cinc i sis ous per aconseguir que totes les truites fossin iguals». Per la resta es donava carta blanca i llibertat absoluta. Entre tots els participants es va fer un sorteig de productes aportats pels patrocinadors. D'aquests destacà una ampolla de vi Malbarel·lo Magnum aportat per Representaciones Pérez Santamaria.

La Mod Jazz Restaurant de l'Escala

La Mod Jazz Restaurant de l'EscalaAdreça: passeig del Mar, 19, a l'Escala

Teléfon: 972 059 544 / 629 508 010

Facebook: La mOd Jazz Restaurant

Prem per veure més contingut per a tu