Segueix-nos a les xarxes socials:

La Loto Ràpid, ara també per internet

El catàleg de sèries de la Loto Ràpid ja pot jugar-se a través del web i des de l'aplicació de Loteria de Catalunya

La Loto Ràpid, ara també per internetEMPORDA.INFO

Loteria de Catalunya ha incorporat les sèries de la Loto Ràpid al catàleg de jocs disponibles en línia, dins de l'estratègia de potenciar l'aposta per la digitalització i per ampliar els canals de comercialització dels seus productes. Així, la Loto Ràpid ja es pot comprar a través del web i també des de l'aplicació de Loteria de Catalunya.

Les sèries de la Loto Ràpid es caracteritzen per la seva facilitat i per l'obtenció de premis immediats. Actualment la Loto Ràpid compta amb 11 sèries disponibles en línia, dividides en diverses categories de premis: hi ha sèries d'un euro (Pòquer, Creu i Ratlla, Sort i El Gat Afortunat), de dos euros (Diana, Barça, Dolça Sort, Xip-Xap), tres euros (Fruita amb Premi) i de cinc euros (Pluja de Diners i Diamant). Depenent del preu de les sèries, les categories de premi oscil·len des dels 2.500 euros, en sèries d'un euro, fins als 100.000 euros de les sèries de 5 euros.

Fins a quatre jocs en línia de Loteria de Catalunya

Amb la incorporació de la Loto Ràpid, ja són quatre els jocs de Loteria de Catalunya que poden jugar-se a través del web i també des de l'aplicació. Els altres jocs són la Lotto 6/49 (amb un pot de més de 7 milions d'euros), el Trio i La Grossa, amb sortejos per Cap d'Any i per Sant Jordi.

Aplicació de Loteria de Catalunya: gratuïta i amb versions en català i castellà

La descàrrega de l'aplicació de Loteria de Catalunya és totalment gratuïta i està disponible per a dispositius Apple i Android. Segons l'idioma establert al mòbil, apareixeran les versions en català o en castellà.

Loteria de Catalunya destina tots els seus beneficis a programes socials a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Per llei, els beneficis van a programes per a la infància i l'adolescència, la gent gran o les persones amb discapacitat.

Prem per veure més contingut per a tu