Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

La campanya de Carnaval pels joves arriba a Castelló, la Jonquera i Vilafant

'Per Carnaval no tot s'hi val' incideix en els perills de consumir alcohol i drogues entre la gent jove

La campanya de Carnaval pels joves arriba a Castelló, la Jonquera i VilafantAJUNTAMENT DE ROSES

Amb la imminent celebració del Carnaval de Roses, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Roses impulsa la cinquena edició de la campanya preventiva 'Per Carnaval no tot s'hi val', orientada a informar i conscienciar joves i població en general, entorn als perills que comporta el consum d'alcohol i drogues. Enguany la campanya també s'esten a altres municipis com Castelló d'Empúries, Vilafant i la Jonquera on es faran també xerrades en un petit format.

Amb la present edició, Roses continua apostant per mirar de cara la problemàtica que suposa l'augment del consum i l´abús d´alcohol i drogues per part de la població juvenil en la nostra societat, i molt concretament pel que fa als canvis d´hàbits d'aquests consums entre els adolescents. Així, doncs, s'ha fet ús del format audiovisual per donar veu als joves rosincs i deixar-los que s'expressin. La producció de l'spot d'enguany, on diversos joves parlen, ja es difón pel canal youtube del Car Jove i per diferents xarxes socials.

També la web creada per la campanya ha renovat continguts. A més, es repartiran 10.000 pulseres amb el logo de la campanya que es podran obtenir al CAR, la biblioteca, l'Ajuntament, la piscina municipal i l'Oficina de Turisme. El punt culminant seran les sessions al Teatre Municipal el proper dijous 16 de febrer dirigides a alumnes de tercer i quart d'ESO i de batxillerat, a banda dels cicles formatius.

Prem per veure més contingut per a tu