Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

El Festivalet Posta de Sol posa en marxa un concurs d'Instagram

Entre el 12 d'octubre i el 13 de novembre fer fotos de postes de sol de Roses o bé del mateix Festivalet tindrà premi

El Festivalet Posta de Sol posa en marxa un concurs d'InstagramEMPORDA.INFO

El Festivalet Posta de Sol de Roses ha posat en marxa un concurs d’Instagram, per fer promoció de l’esdeveniment a les xarxes socials. Es poden publicar fotografies de les postes de sol de Roses i del Festivalet Posta de Sol amb l’etiqueta #postadesolroses i #visitroses a Instagram entre el 12 d’octubre i el 13 de novembre.

El premi a la millor fotografia d’una Posta de Sol serà una nit d’hotel per a dues persones en un hotel de Roses i el premi a la millor fotografia del Festivalet Posta de Sol (12 i 13 de novembre 2016): una nit d’hotel per a dues persones en un hotel de Roses.

Els requisits per participa-hi són: seguir el canal de la xarxa social d’Instagram: www.instagram/firarosa2016 / www.instagram.com/festivaletpostasol; compartir imatges de fotografies de la postes de sol de Roses i/o del Festivalet Posta de Sol 2016. Els participants han de tenir un perfil d’Instagram en obert (no privat) perquè el jurat pugui veure les imatges i els usuaris poden participar amb totes les imatges que vulguin, sempre relacionades amb el Festivalet Posta de Sol i la Posta de Sol de Roses.

Ja queden poques setmanes per la celebració del Festival i els organitzadors revelen alguns dels artistes convidats. Destaca la presència de la cantant britànica i youtuber Alexa Goddard, que serà una de les artistes convidades al Festivalet Posta de Sol que es farà a Roses el cap de setmana del 12 i 13 de novembre. Goddard, que té més de 350.000 seguidors al YouTube, va iniciar la seva trajectòria artística musical amb només 14 anys. Des d’aleshores, ha fet múltiples gires pels Estats Units i Canadà amb molt d’èxit. Des del 2010, disposa d’aquest canal al YouTube, el qual durant el 2011 va tenir 11 milions de visualitzacions.

A banda de la presència de Goddard, l’organització també ha confirmat la participació dels artistes Joan Rovira, Rory and the island i Víctor Branch.

Prem per veure més contingut per a tu