Segueix-nos a les xarxes socials:

Esports

La XIV Run Castell s'allarga durant tota la setmana per fer el recorregut

El Doctor Soler proposa un itinerari de 5 km per a la tradicional prova organitzada pel Club Atletisme Figueres que es podrà fer en horari lliure

La XIV Run Castell s'allarga durant tota la setmana per fer el recorregutEMPORDÀ

El cartell de les Fires i Festes de la Santa Creu 2021 porta una de les proves esportives tradicionals a la capital de l'Alt Empordà. La Run Castell arriba a la seva catorzena edició en temps de pandèmia, una proposta organitzada pel Club Atletisme Figueres i, enguany, amb la col·laboració del Doctor Soler per a poder realitzar un recorregut atractiu al voltant del castell de Sant Ferran.

L'itinerari serà de cinc quilòmetres amb la sortida i l'arribada a l'Estadi Municipal Albert Gurt, amb llibertat d'horaris per part dels corredors participants. A causa de la situació actual, i per tal d'evitar aglomeracions de gent en un acte esportiu apel·lant a la responsabilitat, l'organització ha estipulat que el recorregut es podrà realitzar durant els dies que durin les Fires i Festes de la Santa Creu 2021 en l'horari que a cadascú li sembli oportú. Una setmana llarga per a poder realitzar l'itinerari proposat tantes vegades com es vulgui, un itinerari que no passarà per dins del castell de Sant Ferran.

Els resultats es podran pujar a l'aplicació STRAVA, una coneguda app per a corredors per a registrar les seves marques esportives, que també serviran per a fer un seguiment dels participants, els temps de cada volta, les vegades que s'ha realitzat el recorregut, entre altres.

A més s'ha organitzat un sorteig virtual entre tots els participants de la XIV Run Castell, juntament amb els corredors i les corredores que pengin una imatge a les xarxes socials Facebook o Instagram etiquetant el compte oficial de la prova @runcastell amb el cartell d'inici i final de la prova.

Prem per veure més contingut per a tu