Segueix-nos a les xarxes socials:

Cospedal es va reunir en secret amb Villarejo a la seu del PP

La llavors secretària general del PP va citar l'excomissari el 21 de juliol del 2009, quan ja s'havia destapat el cas Gürtel, segons noves gravacions de «Moncloa.com»

Cospedal es va reunir en secret amb Villarejo a la seu del PPACN

ACN Barcelona .- L'exsecretària general del PP María Dolores de Cospedal es va reunir amb l'excomissari José Manuel Villarejo de manera secreta a la seu del PP del carrer Gènova, segons revelen noves gravacions d'àudio publicades per 'Moncloa.com'. La reunió es va produir el 21 de juliol del 2009 i va ser organitzada juntament amb el marit de Cospedal, Ignacio López del Hierro, quan ja s'havia destapat el cas Gürtel. Segons el digital, la llavors número 2 del partit es va encarregar que Villarejo entrés de manera discreta a l'edifici fins a la setena planta. La trobada es va allargar més d'una hora i mitja i el llavors líder del PP Mariano Rajoy no hi era.

En la reunió al carrer Gènova, Cospedal i Villarejo es demanen confidencialitat mentre el comissari estava gravant tota la conversa. El policia va entrar a la seu del partit amb un cotxe del PP a través del pàrquing perquè no fos vist i va pujar directament a la setena planta quan l'edifici estava gairebé buit.

Tal com va avançar 'Moncloa.com' ahir dilluns, el marit de Cospedal portava més d'un mes veient-se amb el comissari en una cafeteria de Madrid i en aquestes converses, López del Hierro rebia informació privilegiada del policia sobre el cas Gürtel, segons el digital.

Prem per veure més contingut per a tu