Segueix-nos a les xarxes socials:

Absolt l'home que va arrossegar a un gos lligat al seu cotxe a Cadis

Declara que va ser una broma macabra d'algú que va lligar l'animal al seu vehicle i ell no es va adonar

Absolt l'home que va arrossegar a un gos lligat al seu cotxe a CadisGuàrdia Civil

L'home detingut per la Guàrdia Civil a Jimena de la Frontera (Cadis) per arrossegar un gos lligat al remolc del seu tot terreny ha estat absolt, a l'al·legar davant del jutge que no tenia coneixement en arrencar que l'animal, un cadell de pastor alemany, estigués lligat al vehicle.

Segons han indicat a Efe fonts de la Guàrdia Civil, l'acusat va declarar davant del jutge que es va tractar d'una broma macabra, ja que algú va lligar l'animal al vehicle la nit anterior i ell no es va adonar d'aquest fet a l'arrencar el tot terreny a la matí següent.

Segons ha informat en un comunicat l'Institut Armat, els fets es van produir quan una patrulla de Seguretat Ciutadana circulava per la carretera A-8201, moment en el qual va observar que un vehicle tot terreny arrossegava un objecte que portava amarrat a la bola del remolc.

Quan la patrulla es va aproximar, va comprovar que el que arrossegava era un gos, lligat per les potes del darrere a la bola del remolc, per la qual cosa van procedir a la detenció immediata del vehicle.

L'animal, que no tenia microxip, va morir a causa de les ferides i va ser retirat per operaris de Control Zoosanitario S.L.

Després de prestar declaració, el jutge ha entès com versemblant la versió del detingut, de manera que ha decidit la seva absolució.

Prem per veure més contingut per a tu