Segueix-nos a les xarxes socials:

Un policia dispara un home que l'ha intentat agredir a Notre Dame de París

Les primeres informacions indiquen que l'individu l'hauria atacat amb un martell

Un agent de policia ha disparat avui a un home que havia intentat agredir-lo a l'esplanada de davant de la catedral de Notre Dame de París, segons han informat a Efe fonts de seguretat.

La prefectura de policia ha demanat a la població a través de Twitter evitar aquest lloc, ja que hi ha "una intervenció en curs".

Les fonts han explicat a Efe que "a priori" els policies que han sigut objectiu de l'atac de l'home han resultat il·lesos, tot i que l'agressor "sí està ferit", sense especificar el seu estat.

Segons el canal d'informació "BFMTV", l'agressor ha intentat atacar als agents que s'encarreguen de la seguretat a la plaça de la catedral parisenca, un dels llocs més concorreguts pels turistes a la capital francesa, armat amb un martell, després d'haver amenaçat a altres persones.

Un periodista d'Efe al lloc dels fets ha pogut comprovar que les forces policials han desplegat un ampli perímetre de seguretat al voltant de l'esplanada de Notre Dame i dels carrers veïns, en ple centre de París.

Des del cordó policial es poden apreciar desenes de vehicles de les forces d'intervenció ràpida de la policia gala.

Prem per veure més contingut per a tu