Segueix-nos a les xarxes socials:

Un matrimoni i la seva filla de 12 anys moren aixafats per tones de roba en el seu habitatge d'Alacant

La Policia, que descarta que la família sofrís algun tipus de Síndrome de Diògenes, ha tractat de rescatar a la família sense èxit

Un matrimoni i la seva filla de 12 anys moren aixafats per tones de roba en el seu habitatge d'AlacantJose Navarro

Un matrimoni i la seva filla de 12 anys han mort en caure'ls damunt centenars de quilos de roba que emmagatzemaven a la seva casa. El tràgic succés l'ha descobert sobre les 15.00 hores la filla de 18 anys. L'autòpsia determinarà si han mort per aixafament o per asfíxia, encara que tot apunta al fet que l'home es va quedar sense oxigen.

Els fets s'han registrat en un habitatge en ple centre d'Alacant, i la Policia Nacional ha tractat de rescatar-los sense èxit. Pel que sembla, feia hores que havien mort, possiblement des de les 8.00 o les 9.00 hores. L'home tenia 50 anys i la dona 45, tots espanyols d'origen magrebí.

El jutge ha ordenat passades les 18.00 hores l'aixecament dels tres cadàvers, que han estat traslladats per dos furgons fins a l'Institut de Medicina Legal d'Alacant per practicar-los l'autòpsia.

Veïns de l'immoble, situat en el número 141 de l'avinguda d'Alcoi, van manifestar que només coneixien de vista a aquesta família, que pel que sembla es dedicava a la compra i venda de roba, i que emmagatzemava en el seu habitatge d'amb prou feines 60 metres quadrats centenars de caixes de roba i calçat que arribaven fins al sostre. La Policia descarta que la família sofrís algun tipus de Síndrome de Diògenes.

Prem per veure més contingut per a tu