Segueix-nos a les xarxes socials:

L'alcalde, Josep Bofill, accedint a l'interior de l'antic restaurant la Palmera.AJUNTAMENT DE L'ESCALA

L’Escala constata la insalubritat de l’antic restaurant La Palmera comprat a subhasta

L’Ajuntament ha pogut entrar per primer cop al local, i ara l’enderrocarà per fer-hi un aparcament

L'Ajuntament de l’Escala ha pogut accedir per primer cop a l’antic restaurant la Palmera, situat al centre històric, que es va adquirir a través d’una subhasta per 495.000 euros. Els serveis tècnics van avaluar el seu estat en una visita. Ara està previst fer el projecte d’enderroc per executar-lo el mes vinent. De moment serà un aparcament, però s’estudia donar-li algun altre ús en un futur. 

L’establiment va funcionar durant molts anys al carrer la Torre en una finca de 1.500 metres quadrats amb 510 de planta. A l’interior hi havia una terrassa exterior amb jardí. Però el local, un dels emblemàtics de la població que va funcionar a ple rendiment durant dècades marcades pel turisme, va tancar les portes fa anys i actualment presenta greus problemes de salubritat. S’havia intentat en nombroses ocasions contactar amb la propietat perquè s’enderroqués. 

L'edifici està al carrer la Torre.

L’octubre de l’any passat, però, l'edifici es va poder adquirir a través d’una subhasta instada per Hisenda que era el principal creditor. L’Ajuntament va guanyar la subhasta. 

Segons han informat fonts municipals, s’ha rebut l’adjudicació de la subhasta i per primer cop els serveis tècnics han pogut entrar a veure com estava per dins. Fins ara no s’havia pogut entrar com a nous propietaris, a l’espera que es tanquessin tots els tràmits administratius amb l’adjudicació final. 

El mal estat de la finca no només s'aprecia a l’exterior, sinó també a l’interior, on s’acumula la runamobiliari trencat i  parts malmeses. També ha proliferat la vegetació. Fonts municipals han explicat que per la insalubritat calia actuar-hi. El primer que es farà, han informat, serà un projecte d’enderroc que s’espera executar el mes vinent. 

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.