Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres busca coordinador per la museïtzació de la Casa Natal de Salvador Dalí

A més, obre altres convocatòries de personal i borses de treball

Figueres busca coordinador per la museïtzació de la Casa Natal de Salvador DalíEMPORDA.INFO

L’Ajuntament de Figueres ha obert diferents processos de convocatòria per a la selecció de personal. Un d'aquest és per a tècnic per a coordinar el projecte de museïtzació de la casa natal de Salvador Dalí, també es vol crear una borsa de treball per a tècnic especialista delineant, per a tècnics superiors del grup A, auxiliars d’administració general i d’arquitecte.

Les convocatòries publicades són:

  • Selecció d'un/a tècnic superior (A1) per al Museu de l'Empordà amb règim laboral temporal i formació d'una borsa de treball per a la cobertura de possibles vacants a l'Ajuntament. L'objectiu d'aquesta convocatòria, de concurs oposició lliure, és coordinar el projecte de museïtzació de la casa natal de Salvador Dalí.
  • Constitució d'una borsa de treball de tècnic especialista delineant. Per a cobrir possibles vacants, estarà vigent dos anys.
  • Constitució d'una borsa de treball de tècnics/ques superiors del grup A (subgrups A1 i A2). Cobrir suplències, vacances, baixes, programes temporals, acumulacions de tasques o necessitats concretes com a personal funcionari interí o laboral de durada determinada. Termini de presentació d'instàncies del 4 al 13 de desembre de 2020, ambdós inclosos.
  • Constitució d'una borsa de treball d'auxiliars d'administració general: Termini de presentació instàncies del 4 al 23 de desembre de 2020, ambdós inclosos.
  • Selecció d'un/a tècnic mig en activitats econòmiques (A2) i formació d'una borsa de treball: Termini de presentació instàncies fins al 17 de desembre de 2020, dia inclós.
  • Selecció d'un arquitecte en règim d'interí (concurs oposició lliure) i formació d'una borsa de treball: Termini de presentació instàncies fins al 17 de desembre de 2020, dia inclós.

Les bases de cada convocatòria es poden consultar al web de l'Ajuntament www.figueres.cat

Prem per veure més contingut per a tu