Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres millora el sistema d'aigua calenta sanitària al pavelló Roser Llop

S'ha rebut una subvenció de 27.732 euros del Dipsalut de la Diputació de Girona

Figueres millora el sistema d'aigua calenta sanitària al pavelló Roser LlopAJ FIGUERES

Figueres ha rebut una subvenció del Dipsalut de 27.732 euros per a la realització d'actuacions de millora del sistema de l'aigua calenta sanitària i per reduir el risc de legionel·losi.

En el marc del programa de control de la legionel·losi del Dipsalut es fa el seguiment de la instal·lació tant pel que fa a controls periòdics com propostes de millora. En els darrers mesos s'han dut a terme les següents actuacions de millora del sistema d'aigua calenta sanitària (ACS):

  • La substitució de l'antiga canonada de ferro que alimenta els vestuaris i les saunes des de l'acumulador per una d'electrosoldable i adequació per evitar la transferència de calor
  • L'adequació de les dues saunes. Instal·lació de vàlvules antiretorn, instal·lació de vàlvules de retenció, aixetes i purga per poder verificar el correcte funcionament.
  • La instal·lació d'un desconnector hidràulic a la canonada d'emplenat del circuit primari de la caldera
  • Els vestuaris dels àrbitres. Substitució de canonada i aïllar-les. Eliminar vàlvula mescladora i substitució del sistema de dutxa per un de vist i amb polsador/ regulador AF/AC. Renovació del retorn i substitució per vàlvula equilibrat.
  • L'adequació de les dutxes dels 6 vestidors del pavelló. Renovació de l'esquema hidràulic de les dutxes per ubicar la vàlvula mescladora a menys de 5 metres del punt final de consum, ubicar canonades exteriorment, instal·lació d'aixetes termostàtiques a cada dutxa, substitució dels ruixadors.

El pressupost d'aquestes actuacions ha estat de 27.732,51 € i ha comptat amb una ajuda del Dipsalut, organisme de salut pública de la Diputació de Girona del mateix import. Totes aquestes actuacions ja estan finalitzades.

Prem per veure més contingut per a tu