Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

Un pi de 25 metres cau al Centre Escolar Empordà i causa grans danys materials

Aquest migdia s'han tallat dos arbres més de dins el recinte per motius de seguretat

This browser does not support the video element.

Un pi de 25 metres cau al Centre Escolar Empordà de Roses

Ahir al matí, un pi de 25 metres d'alçada va caure al Centre Escolar Empordà, de Roses, causant important danys materials. L'incident no va afectar a cap persona però sí que va generar perjudicis a dos vehicles estacionats al costat.

Segons fonts del centre, el succés va tenir lloc a les nou del matí del passat dimarts 21 de gener. En aquell moment, el centre estava fent escola oberta, i entre 100 i 150 joves estaven a dins de les aules.

L'arbre estava situat a dins del recinte del centre i va caure direcció al carrer, provocant una destrossa de 30 metres de la tanca perimetral i acabant a sobre de dos vehicles estacionats a l'exterior del recinte. A més, amb la caiguda també es va destrossar el portal automàtic de l'entrada i diversos punts d'il·luminació. A falta d'esbrinar la quantitat exacta que suposa aquesta destrossa, el centre avança que "es tracta d'un episodi que ha suposat greus danys materials".

A la localització s'hi van desplaçar l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, juntament amb la Policia Local, els Bombers i la brigada municipal. La zona es va perimetrar per qüestions de seguretat i es va analitzar l'estat dels altres arbres de dins del recinte i del costat. La brigada municipal va decidir que procedirien a tallar dos pins més de 25 metres d'alçada situats a dins de l'escola, una actuació que s'ha fet efectiva el matí d'aquest dimecres, a les dotze del migdia.

Els vehicles, que eren de treballadors del centre, es van poder treure gràcies a l'ajuda dels Bombers.

Respecte l'arbre caigut, el centre informa que demà es procedirà a retirar-lo. Mentre no es faci efectiva la retirada, l'entrada al centre escolar es farà a través d'un pas alternatiu en una acció conjunta amb la Policia Local. Per qüestions de seguretat, també s'impedeix estacionat a la meitat del pàrquing del recinte. Segons la previsió inicial, el proper dilluns ja s'hauria d'haver recuperat la normalitat.

Prem per veure més contingut per a tu