Segueix-nos a les xarxes socials:

Un home de 82 anys troba una dona jove per casar-se a canvi de 400.000 euros

Va publicar l'anunci a la pàgina de classificats d'un diari i ha obtingut múltiples respostes

Un home de 82 anys troba una dona jove per casar-se a canvi de 400.000 eurosRegió7

Un ancià de 82 anys de Sallent és el protagonista d'una estrambòtica situació. Després de publicar un anunci per paraules a la sessió de classificats del diari Regió7 en el què s'oferia a deixar la seva herència a una dona de fins a 37 anys que el cuidés ha tingut una desena de candidates i assegura que s'ha decidit per una cubana i està «molt il·lusionat».

A l'anunci explicitava un perfil molt concret. Textualment deia: «Senyor gran busca dona de fins a 37 anys, no fumadora, amb bona presència, sensible i amant naturalesa». El més cridaner del cas és al final de l'anunci, on l'home afirma que «deixa l'herència» a l'afortunada que decideixi fer-li costat.

L'herència en qüestió estaria valorada en 400.000 euros, que és el valor que calcula que té el pis on resideix a Sallent i una casa amb terreny a Castellnou de Bages.

Després de rebre una desena de respostes de dones joves, assegura que ha trobat el que buscava, una dona cubana separada de 38 anys que viu a Manresa amb la seva mare i que té dues filles.

Es tracta d'un extreballador de Banesto a Sallent, que es va prejubilar als 55 anys quan la irrupció de la informàtica va dificultat als de més edat adaptar-se a les noves tecnologies. De la seva etapa de banca relata que havia arribat a anar amb maletins plens de diners en autobús entre Manresa i Sallent en moments puntuals quan feia falta urgentment líquid.

En aquella època feia també de comercial a la tarda i va aconseguir un patrimoni. Fa 13 anys va quedar vidu i amb el pas dels anys ha anat veient que necessita algú al seu costat en el tram final de la seva vida. D'aquí va sorgir la idea de posar anuncis a Regió7.

Explica que primer se li van presentar tres noies hispanoamericanes de color. Una d'elles li va demanar que allotgés a casa seva una companya que no tenia on viure. Va accedir, però assegura que no li va agradar perquè encara no es coneixien i no li semblava bé tenir algú a casa en aquelles condicions.

Segons explica, ella li va demanar matrimoni i «li vaig respondre que no. Em vaig veure a venir que em deixaria en calçotets i vaig tallar la relació». La família i les amistats li aconsellaven que busqués una companya de la seva edat per evitar malentesos, però ell afirma que «jo m'he cuidat molt al llarg dels anys, faig esport i hi ha moltes dones grans que no ho han fet, per això en l'anunci vaig posar un límit d'edat».

Assegura que "la que he trobat ara em plau molt. Està bé física i intel·lectualment. M'agrada la seva bona presència física i la seva dialèctica".

Ja s'han vist a Manresa, on ella resideix, i creu que ha trobat el que buscava. Afirma que l'acord és que ella tingui cura d'ell i que és just que quan ell mori es quedi el pis de Sallent i la finca de Castellnou, "a la que li diem el paradís. Té molt bones vistes i molt terreny. Disposo de patrimoni però no de molt efectiu".

Està convençut que es tracta d'un acord just ino entén que hi hagi enrenou mediàtic al voltant d'aquesta relació amb herència explícita pel mig. "Se la mereixeria si dedica la seva vida a mi. Jo no sóc problemàtic. No busco mai la confrontació. Seria una bona relació".

Assegura que hi ha molta diferència entre les tres primeres interessades, «que el que volien era caçar-me» i la seva relació actual. Així que la previsió és que «ens casarem després d'un parell de mesos de relació. Conviurem junts. Ella està interessada i jo també». Que estigui separada «no em preocupa». Després de rebre darrerament set o vuit trucades de dones interessades afirma que «ja tinc l'assumpte solucionat i estic molt il·lusionat».

Prem per veure més contingut per a tu