Segueix-nos a les xarxes socials:

Els taxistes anuncien l'inici d'una vaga indefinida i mobilitzacions a Barcelona: «Això és el 15-M, segona part»

El sector exigeix a Foment canvis legislatius i fa una crida als taxistes de l'Estat perquè «parin» i facin un «moviment històric»

Els taxistes anuncien l'inici d'una vaga indefinida i mobilitzacions a Barcelona: «Això és el 15-M, segona part»ACN

Els taxistes han anunciat aquest divendres l'inici d'una vaga indefinida i han decidit mantenir les mobilitzacions. Han acordat deixar els seus cotxes aturats al centre de Barcelona i han assegurat que no els mouran de la Gran Via, que està col·lapsada des de primera hora de la tarda, fins que el ministeri de Foment no faci un "afegit" a l'article 91 de la Llei d'Ordenació dels Transports Terrestres (LOTT) i modifiqui l'article 182.2 del Reglament d'Ordenació de Transports Terrestres (ROTT).

"Això és el 15-M, segona part", ha assegurat el portaveu d'Elite Taxi, Alberto Álvarez, després de la votació de la decisió en assemblea. A més, Álvarez ha fet una crida a altres taxistes de l'Estat perquè "parin" i facin un "moviment històric" per "solucionar el problema". "Si no ho aconseguim des del carrer, no ho aconseguirem mai", ha remarcat el portaveu d'Elite Taxi.

Prem per veure més contingut per a tu