Festes nadalenques

¿Fart del mateix joc d’amics invisibles de sempre? El nou format que triomfa

L’aplicació d’alguns canvis a les normes tradicionals permet augmentar l’expectació

Amigo invisible: origen de la celebración y los mejores regalos originales

Amigo invisible: origen de la celebración y los mejores regalos originales

El Periódico

L’amic invisible és una de les pràctiques més habituals quan s’acosta l’<strong>època nadalenca</strong>. Aquesta dinàmica de grup permet renovar la il·lusió per donar i rebre <strong>regals</strong>. No obstant, incloure algunes modificacions al format tradicional pot donar cabuda a situacions i obsequis inesperats.

Un d’aquests canvis consisteix a no assignar una persona a cada participant, sinó comprar regals genèrics i després repartir-los atenent un ordre i unes normes específiques.

‘Robar’ regals

El primer pas en aquest amic invisible renovat és fixar un pressupost a l’hora de comprar el regal, que, en comptes d’estar destinat a una persona del grup, haurà de ser genèric, és a dir, que pugui acabar en mans de qualsevol dels participants.

Una vegada arribada la data establerta per a l’intercanvi d’obsequis, se sorteja l’ordre en què cada persona triarà un dels regals. Una altra novetat que incorpora el format és que es podran <strong>‘robar’ </strong>regals, de manera que el participant amb l’últim torn tindrà més llibertat a l’hora de robar sense opció a perdre més tard el seu regal.

D’aquesta manera s’aconsegueix mantenir l’expectació fins a l’últim moment, a més de donar peu a intercanvis d’última hora entre els regals triats per cadascun dels amics invisibles.