Anar a dinar un arròs o un ceviche d'orada al restaurant de l'Hotel TorreMirona, de Navata, prendre una copa a mitja tarda a la ter­rassa del bar amb vistes al Canigó o instal·lar-se uns dies als apartaments del complex són opcions que aquest estiu, amb la situació actual que vivim, agafen més força que mai. TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa, de quatre estrelles, concentra la tranquil·litat, un entorn natural, lluny d'aglomeracions i un restaurant de gastronomia mediterrània. A més, les estades a l'hotel i als apartaments, la piscina descoberta, el jardí, l'spa i el camp de golf complementen les opcions per relaxar-se.

El restaurant El Canigó, situat a dins de l'hotel i amb accés a tothom, sigui client o no, disposa d'una àmplia terrassa ideal per a esmorzar, dinar, sopar o prendre una copa amb vistes de fotografia. Preparen menús especials per a grups i per a celebracions amb una cuina amb productes autòctons i frescos. Algunes de les especialitats són la terrina de xai cuit a baixa temperatura, el pop adobat amb cremós de patata i vinagreta de kimchi, el confit d'ànec, el tataki de mitjana i els arrossos -mariner, negre- i fideuades. Tampoc hi falten les tapes, com brandada de bacallà i amanides, de peix i de cuscús. La DO Empordà conforma l'eix principal de la carta de vins.

Per adaptar-se als temps actuals, el complex ha reduït l'aforament interior del restaurant i ha ampliat l'espai exterior. El restaurant obre cada dia de les 12 del migdia a 2/4 de 4 de la tarda -els cap de setmana, fins a les 4- i de 8 a 2/4 d'11 de la nit, i el bar està obert de 2/4 de 8 del matí a les 12 de la nit.

Apartaments, terrassa i jardí

L'aparthotel Vila Birdie 4* es troba al mig del golf i ofereix 25 apartaments polivalents amb terrassa o jardí, que compten amb 1 o 2 habitacions i cuina totalment equipada. L'allotjament a TorreMirona es complementa amb 49 habitacions a l'hotel.

TorreMirona, que té una extensió de 3.200 m2, disposa d'un camp de futbol de gespa natural utilitzat per clubs d'elit, d'un camp de golf de 18 forats i un centre esportiu al seu entorn. A l'hotel, també s'hi celebren esdeveniments especials, casaments i actes d'empreses.