No va ser fàcil, ni de bon tros, però Ferrón ho va fer possible. I la resta de l´equip també. El Figueres va aconseguir traslladar les bones sensacions sobre la gespa al marcador per endur-se una altra victòria com a visitant. Un partit marcat per la pluja i un resultat final 0-1 davant del Terrassa, que els permet seguir creixent i continuar en la direcció del tipus d´equip que volen ser. «Hem fet un partit molt complet, si no és molt difícil esgarrapar algun punt en aquest camp. És un dels millors rivals de la categoria i té uns recursos extraordinaris», explicava Joan Esteva després del matx.

El Terrassa va avisar de seguida els figuerencs. Si volien la victòria, se l´haurien de treballar. Així va ser. El gironí Marcel Serramitja -que ha trobat destí al Terrassa després que el Badalona decidís no renovar-li el contracte en acabar la temporada passada- ben aviat ho va provar amb un xut amb la cama dreta des de la frontal, el qual Aroca rebutjava sense problemes. Faltava convicció, però els d´Esteva a poc a poc van anar trobant-la. Ferrón va aprofitar una bona ocasió, que va obligar a intervenir el porter Ortega amb una bona mà. I en va tenir una altra.

El figuerenc va guanyar la partida a Yayá per acabar la jugada tirant a porta. Ortega va tornar a aparèixer. Aquest cop amb el peu. Abans, els locals veien com el col·legiat els anul·lava una rematada de Sergi Arranz per fora de joc. Encara que no comptaven amb la possessió, el Figueres va poder agafar el control en determinats moments. En una contra, Álvaro va acabar l´acció enviant la pilota per damunt del travesser. L´encert es resistia.

A la represa, cop de timó amb moderació perquè el Terrassa no estava disposat a cedir i en més d´una ocasió va generar perill a la porteria d´Aroca. Rixti va llegir bé la posició d´Álvaro per centrar-li una pilota aturada des de dins de l´àrea però aquest no va poder definir-la. No acabaven d´estar del tot a gust els blanc-i-blaus, quan va venir el gol que els posava el vent a favor. Ferrón va plantar-se davant d´Ortega després de guanyar l´esquena a Yayá i a partir d´allà només va haver de deixar fluir l´acció que superava el porter. Olorant la derrota a l´Olímpic, el Terrassa no va abaixar els braços i va fer suar els d´Esteva insistent per buscar la remuntada.