La Unió Esportiva Figueres ha començat la lliga de Tercera Divisió amb mal peu, amb una derrota 3-1 al Municipal Feliu i Codina de l´Horta. Els homes de Joan Esteva van estar a l´alçada del rival, que ja els havia eliminat de la Copa Catalunya a la pretemporada, durant tot el partit. Més d´una ocasió, com un xut d´Àlvaro que s´estavellava al pal o un de Rixti en rebre una contra d´Espuña.

Un gol de Carles Puig va avançar els figuerencs quan només quedaven deu minuts perquè acabés el partit, però la reacció de l´Horta va ser letal.

Dos gols en els últims minuts (min. 86 i 87) i un tercer en l´afegit van deixar els tres punts a Horta, resultant un cop molt dur per al Figueres que veia com s´esvaïa la victòria. «Hem estat molt a prop de treure un bon resultat. Estem molt decebuts, però tornem sabent que hem estat molt competitius i hem pogut donar resposta a un bon rival. Som conscients del moment en què estem i l´equip ha sabut estar a l´alçada», comentava Esteva.