El Figueres ha avançat el partit amb el Castelldefels per aquest dissabte (20.30 h) a casa perquè la setmana que ve hi haurà jornada intersetmanal a Tercera Divisió. Els nois que entrena Chicho, onzens del grup, recuperaran el davanter Dani Gómez, que s'ha perdut els dos últims partits per sanció per l'expulsió que va patir com a tècnic ajudant en un enfrontament d'infantils.

Els unionistes aspiren a trencar la dinàmica negativa que té a Vilatenim, ja que hi han perdut de manera consecutiva contra el Terrassa (1-3), l'Europa (1-2) i l'Hospitalet (0-3). No obstant això, afronten el duel amb optimisme després del triomf de mèrit de diumenge passat al camp del Reus B (0-3) en el retorn a la titularitat de Gil Muntadas, David Aroca i Ferran Grau. A Cambrils, van brillar Ritxi Mercader i el pitxitxi Xavi Ferrón.

Després de rebre el Castelldefels, quart per la cua, el Figueres tornarà a jugar com a local, el dimecres que ve, per Tots Sants (16.30 h), en una jornada on el club aprofitarà per presentar els equips base i també el nou local social, situat a un dels córners del complex.