El Figueres va iniciar els entrenaments dilluns passat, en què va aprofitar per fer una escapada al Ripollès el cap de setmana passat. Després d'un dies de preparació, els nois de Chicho mesuraran les forces, en set dies, davant tres rivals de Segona Divisió B. Aquest dimecres (20 h) els unionistes jugaran a l'Estartit contra el Llagostera; el dissabte (20.30 h) rebran el Sabadell en un partit de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta i el següent dimecres, dia 2 (20.30 h), també a Vilatenim, seran visitats per l'Olot de Pedro del Campo.

Els altempordanesos tenen la plantilla perfilada a l'espera de la cirereta, que serà un davanter centre que pugui marcar dierències. En aquest sentit, el Figueres tindrà a prova aquesta setmana Chema Zamora, jugador de 24 anys que el curs passat va anotar 19 gols a la Tercera Divisió aragonesa amb el Sabiñánigo i que té passat a Segona B amb el Burgos.

La Unió tenia encarrilada l'arribada de Cheikh Saad, hàbil jugador de l'Eldenc, de Segona B, que es va fer famós a final de la temporada passada per denunciar els tripijocs del conjunt alacantí després del 12-0 al camp del Barça B. Saad, però s'ha decantat finalment per la proposta de l'Ascó, rival dels figuerencs a Tercera.