El no ascens del Peralada a Segona Divisió B el diumenge passat va trastocar els plans del Girona, ascendit a Primera Divisió i que desitjava tenir el seu nou filial ja a la categoria de bronze.

L'acord firmat l'estiu passat entre ambdós clubs va ser per cinc anys i a les últimes hores s'ha posat en dubte la continuïtat del projecte. El president del Peralada fins el proper juliol, Josep Isern, ha repetit, per activa i per passiva, que l'equip s'aixecaria més fort del cop contra el Rápido de Bouzas i que en cap cas la relació amb el Girona s'havia trencat, si bé reconeixia que hi podia haver algun canvi.

Les reunions entre ambdues parts han estat constants des del diumenge i sembla que haurien arribat a un acord per seguir junts, però menys temps del previst.

Una de les opcions que s'haurien plantejat és que el Girona apostaria perquè el Peralada seguís sent el seu filial només per una temporada més i, d'aquesta manera, l'estiu del 2018 s'acabaria el conveni, inicialment previst fins al 2021. Tot i això, la intenció dels gironins seria la de fabricar una plantilla per tornar a col.locar el Peralada a dalt de Tercera Divisió en el proper exercici.