El Peralada ha obtingut, aquest diumenge, un resultat positiu en la seva vista a Galícia per a disputar el partit d'anada de la tercera i última eliminatòria d'ascens a Segona B. Els verd-i-blancs han rascat un empat (1-1) al camp del Rápido de Bouzas, de Vigo, i afrontaran amb optimisme el partit decisiu de tornada, previst pel diumenge dia 25 de juny (18.15 h) a Peralada.

El botí dels d'Arnau Sala i Xavi Punsí encara podia haver estat millor, ja que han rebut el gol de l'empat en el minut 88, de penal, quan portaven uns minuts jugant amb superioritat numèrica. Abans, a la mitja hora de joc de la primera meitat, el Peralada s'havia avançat en el marcador amb un gol en pròpia porteria després d'una acció de l'omnipresent Coro. D'aquesta manera, els empordanesos es troben a només 90 minuts de pujar a Segona B per primer cop a la seva història.