La Unió Esportiva Figueres ha començat a posar fil a l'agulla a la confecció de la plantilla per a la propera temporada, de nou a Tercera Divisió amb Narcís Pelach Chicho renovat a la banqueta. A dia d'avui, els unionistes han anunciat quatre fitxatges, cinc renovacions i nou baixes.

En el capítol de cares noves, aquest dimecres s'ha fet oficial l'arribada del potent lateral dret Ot Bofill (Manlleu), que s'afegeix a l'extrem Joan Pons (la Jonquera). Els figuerencs també s'ha interessat pels serveis dels ofensius Sergi Arranz (Horta) i Èric Pimentel (Girona B/Palamós). A més, del juvenil pugen el migcampista Pep Chavarría, que ja havia debutat al primer equip la temporada anterior, i el lateral esquerre Joel Vilalta.

En canvi, han agafat el camí de sortida Adrià Casanova (Banyoles), Javi Revert, Santi Varese, Moha Chabboura, Ramon Masó, Sebas Setti, Pau Valeros, Albert Genís i Ian Vila.

Mentrestant, han signat la continuïtat a Vilatenim el porter Martí Bartrina, el central Toni Cunill i els migcampistes Maik Molist, Ferran Grau i Ritxi Mercader, i falta per decidir el seu futur un total de set futbolistes: Xavi Ferrón, Pedro Del Campo, Xavi Gallego, Quimo Rodríguez, Roger Torquemada, Sergi Romero i Cristian Venzal.

FIGUERES 2017/18

Altes: Ot Bofill (Manlleu), Joan Pons (la Jonquera), Pep Chavarría i Joel Vilalta (juvenil).

Baixes: Adrià Casanova (Banyoles), Javi Revert, Santi Varese, Moha Chabboura, Ramon Masó, Sebas Setti, Pau Valeros, Albert Genís i Ian Vila.

Renovats: Martí Bartrina, Toni Cunill, Maik Molist, Ferran Grau i Ritxi Mercader.

Pendents: Xavi Ferrón, Pedro Del Campo, Xavi Gallego, Quimo Rodríguez, Roger Torquemada, Sergi Romero i Cristian Venzal.