La Unió Esportiva la Jonquera viurà canvis a la junta directiva en els propers dies, amb la possible entrada de Josep Serra i amb sortides ja conegudes com les del president Jordi Ferrarons. A l'espera del què faci el Peralada, ja que si puja a Segona B la Jonquera es mantindrà a Tercera Divisió, però si punxa amb el Rápido de Bouzas els alberencs aniran cap a Primera Catalana, el club jonquerenc ha anunciat el primer reforç.

Es tracta de David Zurita, que ha estat nomenat aquest dijous com a nou director esportiu. El tècnic sevillà, de 38 anys i criat a la Jonquera, ha dirigit les dues últimes temporades el Ripoll, que enguany ha tornat a Tercera Catalana després del descens. Zurita, tècnic del futbol base jonquerenc el curs passat, ha dirigit a un grapat d'equips al llarg de la seva carrera, com el Juncària, Empuriabrava, Agullana, Vilafant i Llers i Girona femení, entre d'altres. A més, també ha estat treballant quatre anys pel Betis.

Una de les primeres decisions que haurà de prendre Zurita és si decideix seguir comptant o no amb Enzo Galli a la banqueta.