13 de juny de 2017
13.06.2017
40 Años
40 Años
Futbol

Serra prepara el retorn a la Jonquera, pendent del Peralada per saber on jugarà

El secretari del club confirma que el primer equip "seguirà a Tercera Divisió o a Primera Catalana"

21.06.2017 | 10:04
Serra, a l´esquerre, en una foto del 2014

"El primer equip seguirà a Tercera Divisió o a Primera Catalana", confirma el secretari de la Unió Esportiva la Jonquera Pep Biurrun. D'aquesta manera, l'opció que s'havia plantejat l'entitat de baixar entre Segona i Quarta Catalana si no trobava inversor ha quedat esvaïda. Cal recordar que al maig passat van decidir que no seguirien al club el president Jordi Ferrarons i els directius Mario Sousa i Josep Vergara, i la resta de membres mediten, encara avui en dia, plegar.

A l'espera de si es trobava finançament per seguir en categories catalanes altes, Biurrun afegeix que "hi ha gent del poble que vol entrar". Un dels noms forts que s'involucrarien a la Jonquera és el de Josep Serra, expresident de l'entitat fins el 2014, però que s'hi ha mantingut lligat en els darrers anys.

Pons al Figueres, Vilà al Palamós

En l'àmbit esportiu, la Jonquera continua pendent del Peralada per saber el seu futur: si els peraladencs ascendeixen a Segona B els alberencs seguiran a Tercera Divisió, però en cas contrari baixaran a Primera Catalana un any més tard. La continuïtat de l'entrenador Enzo Galli tampoc està assegurada i alguns jugadors s'estan buscant la vida en altres llocs, com Joan Pons, que ha fitxat pel Figueres, i Marc Vilà, que apunta al Palamós.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema