El mercat d'estiu se segueix alimentant en comptagotes i dos jugadors que enguany han estat a l'Alt Empordà tenen el camí encarrilat cap a altres destins. Moha Chabboura i Marc Vilà ja són oficialment exjugadors del Figueres i de la Jonquera després que se n'hagin desvinculat durant les últimes setmanes.

Per una part, Moha ha cridat l'atenció del Llagostera, de Segona B, que medita incorporar-lo al primer equip per cobrir una de les places sub-23. L'atacant altempordanès, de 22 anys i que ha estat un any i mig a Vilatenim, ja coneix el club llagosterenc perquè hi havia jugat en juvenils i també té passat en el Girona B i Peralada. El curs passat, a Tercera Divisió, Moha va anotar 8 gols en el Figueres.

D'altra banda, Vilà va arribar a la Jonquera amb la temporada iniciada i és molt probable que el seu pròxim equip sigui el Palamós, també de Tercera Divisió. L'extrem vidrerenc, de 29 anys, havia vestit els colors del Farners, Peralada i Figueres anteriorment, i el curs anterior, amb els jonquerencs, va anotar un gol a cada volta.

L'Olot vol Del Campo

Cal recordar que un altre futbolista del Figueres ha cridat l'atenció d'un club de categoria superior. Es tracta del migcampista Pedro del Campo, que ha rebut l'interès de l'Olot, de Segona B.