L'Olot, que ha pujat a Segona Divisió B aquesta temporada amb els altempordanesos Hèctor Simón, Kike Sánchez i David Bigas a la banqueta, ja està planificant la propera temporada. Els garrotxins estan pendents de signar un entrenador després de la baixa de Ramon Maria Calderé, però a la gespa l'activitat no s'atura. El primer futbolista en arribar ha estat Jordi Masó, del Llagostera, i qui sap si els següents podrien ser el migcampista Pedro Del Campo (Figueres) i el davanter Agi Dembelley (Palamós).

Els jugadors dels clubs empordanesos han estat peces claus a Tercera Divisió enguany i l'Olot veuria amb molt bons ulls la seva arribada. Per una part, Del Campo, de 25 anys, és un dels capitans del Figueres, actua a la banda dreta i acumula un total de set temporades en el primer equip, entre Preferent i Tercera Divisió, un fet que el col·loca com el jugador amb més partits a la Unió des de la refundació, al 2007.

Per l'altra, Agi ja va anunciar a l'abril que no seguiria a Palamós i és un dels candidats ferms per a reforçar la davantera garrotxina. L'ex del Lloret ha anotat 8 gols aquesta temporada amb el degà.